NATO Powered by Trendolizer

Kurti: Kosova të bëhet pjesë e Programit Partneriteti për Paqe të NATO-s

Trending story found on www.albinfo.ch
Kurti: Kosova të bëhet pjesë e Programit Partneriteti për Paqe të NATO-s
Bëhet e ditur se në kuadër të vizitës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ishte i ftuar si folës në World Affairs Forum, përcjell albinfo.ch. Me theks të veçantë, stabiliteti institucional dhe qeverisja demokratike në Republikën e Kosovës u theksuan nga kryeministri në fjalën e tij. Ai veçoi […]
[Source: www.albinfo.ch] [ Comments ] [See why this is trending]

Trend graph:

Comments