NATO Powered by Trendolizer

NATO: Aksioni në veri, veprim i ligjshëm

Trending story found on www.albinfo.ch
NATO: Aksioni në veri, veprim i ligjshëm
Nga ngjarjet që ndodhen dje në veri të Mitrovicës, NATO e sheh operacionin e Policisë së Kosovës më 13 tetor kundër kontrabandimit të mallrave si “veprim për vendosjen e ligjit” dhe thotë se misioni i KFOR-it në Kosovë është në komunikim me autoritetet relevante. Një zyrtar i NATO-s ka thënë se “Policia e Kosovës është […]
[Source: www.albinfo.ch] [ Comments ] [See why this is trending]

Trend graph:

Comments