NATO Powered by Trendolizer

Ministrja Xhaçka në Francë për modernizimin e Forcave të Armatosura

Trending story found on www.youtube.com


Subscribe: https://goo.gl/XBoLwB Abonohu: https://goo.gl/XBoLwB Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka u takua me ministren e Forcës së Armatosur të Francës, Florence Parly. Ministrja e Mbrojtjes ishte e ftuar nga homologia e saj franceze, për të marrë pjesë në “Eurosatory 2018”, ekspozita ndërkombëtare e mbrojtjes dhe sigurimit të tokës dhe ajrit. Në ekspozitën që zhvillohet çdo dy vjet, marrin pjesë përfaqësues të industrive ushtarake të rreth 140 vendeve të botës, të cilët paraqesin oferta dhe mbledhin kërkesa për shërbimet e ofruara në fushën e mbrojtjes. Ministret Xhaçka e Parly rikonfirmuan marrëdhënien shumë të mirë mes Shqipërisë dhe Francës, veçanërisht në fushën e...
[Source: www.youtube.com] [ Comments ] [See why this is trending]

Trend graph:

Comments